torstai 1. maaliskuuta 2018

Monikäyttöinen Drift perhovapa

Drift perhovapa tuo uudet virtaukset perhokalastukseen ja perhon monipuoliseen uittamiseen. Vapa soveltuu perinteisen perhostuksen lisäksi nymfikalastuksen eri muotoihin (tsekkiläinen, puolalainen ja ranskalainen). Lisäkahvan ansiosta vavalla voi nauttia modernista kahden käden Micro Spey perhokalastuksesta.

Drift perhovapa on valmistettu high modulus hiilikuitujen yhdistelmästä. Vapa on erittäin kevyt, tunnokas ja nopeasti palautuva. Kelakiinnike on alas lukkiutuva. Vavassa on painotettu ja irrotettava taistelunuppi. Buttiin voi lisätä prikkoja, joiden avulla vavan tasapainoa voi hienosäätää käytössä olevan kelan ja siiman mukaan.

Driftin voi mukauttaa monin eri kalastustilanteisiin. Sillä voi kalastaa kuten perinteisellä #3 luokan 9 jalkaisella perhovavalla. Tilanteesta riippuen vavasta saa 10 jalkaisen, 11'3 tai 12'3 jalkaisen perhovan. Kaiken lisäksi vavassa on lisävarusteena korkkinen jatkokahva, jolloin vavasta saa kahden käden Micro Spey perhovavan.

Drift vavassa on uuden tyyppiset siimanohjaimet, joiden ansiosta vavan osien ja puolan/siiman vaihdot sujuvat lennosta. Vavan pituuttakin voi muuttaa ilman, että perho pitää irrottaa. Lefty Krehin mukaan Drift vavan siimanohjain on yksi merkittävimmistä innovaatioista perhokalastuksessa 50 vuoteen.

Vavan mukana tulee vapakotelo. Youtubessa on vavan esittelyvideo: TFO Drift Fly Rod. Drift vapa on saatavissa Jaakot verkkokaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti