torstai 9. toukokuuta 2013

Jaakkojen Kevätrundi

Jaakot Oy laittaa karavaanit iskuun ja lähtee koeheitto- ja demokiertueelle tulevana tiistaina. Demottajana toimii Kevin Rowland. Kevinin heitto-osaaminen on tämän maan parasta A-luokkaa, joten hyviä vinkkejä ja opastusta on myös tarjolla. Lisäksi tarjoilemme pannukahveet ja pientä purtavaa paikan päällä.

Demopäiviksi kasaamme ison läjän settejä valmiiksi niin, että jokaiselle riittää jotakin kokeiltavaa. On skagitit, switchit ja isojen poikien pitkät vavat. Kokeiltavana on Temple Fork Outfitter (TFO) vavat ja kelat, Snake River Outfitters (SRO), Maui Jim lasit sekä RIO siimat. Huomioitavaa on, että myös omilla siimoilla voi tulla testailemaan eri vapoja! Nyt on siis hyvät saumat päästä tekemään vapojen koeajoa omilla tutuilla siimoilla varmasti osaavassa seurassa. Ja jos heittäminen synnytää ahaa-elämyksiä, olemme pakanneet autoon myös pienen myyntivaraston.

Demopäivien ajankohdat ja paikat

14.5. klo 18:00 Tampere, Mältinranta. Esittelemässä Kevin ja Joonas ks. http://www.pirkanmaanperhokalastajat.fi/component/simplecalendar/detail/263-heittotapahtuma
21.5 klo 18.00 alkaen Hämeenlinna Järvikuja.25.5 Heinola, Siltasaari. klo 11:00 
1.6. Kuopio, Keskustan Valkeistenlampi klo 12.00 alkaen. 
3.6. Kajaani, Lussitupa klo 15.00 alkaen.
4.6 Oulu, Kuusisaari klo 15.00 alkaen .1 kommentti:

  1. Your site is wonderful and diverse. Being disabled and insomniac I am always busy thanks to you.
    Good continuation !

    Voyance en ligne discount

    VastaaPoista