torstai 6. syyskuuta 2012

Ballistic Spey Lines

Jaakot ottivat Lee Davidsonin Ballistic Spey-siimat valikoimiinsa, ennakko tilaa jo nyt ja varmista omasi Jaakkojen verkkosivuilta.
Mielenkiintoisin uutuus on VECTOR MAGNUM, joka herätti todellista hämmästystä Fagernessin MM-kisoissa, kaikki jotka siimaa ehtivät kokeilla olivat samaa mieltä – tämä on pakko saada! Itsekin hämmästyin kuinka nätisti siima lensi ja oikaisi.
Magnumin Specsit:
The Vector Magnum is 73' long and weighs 945 grains(22.25 m, 61.2 g).
Näitäkin on tulossa varastoon rajoitettu erä.
Sarjojen kuvaukset:
Snake River Outfittersin Ballistic spey-siimat ovat Lee Davisonin käsialaa. Siimat ovat erittäin suorituskykyisiä. Vector sarjan Magnum on kisasiima. Siimoja on kaksi sarjaa Express ja Vector.
Ballistic spey-siimat on suunniteltu parasta mahdollista lentoa ja rullautuvuutta ajatellen. Siimojen suorituskyky ja ominaisuudet on säilytetty samana siimaluokasta toiseen. Siimat sopivat sekä aloittelijalle että kokoneelle kalastajalle.
Ballistic Express-sarjan siimat ovat Scandinavia-tyylin ampumasiimoja, siiman kartio sopii heitettäväksi ns. Scandi- ja Alaheitto tekniikalla. Siima on erinomainen ahtaissa ja tekniikkaa vaativissa paikoissa.
Lyhytrunkoisella (belly) Ballistic Vector -sarjalla heittäminen on kevyen helppoa: erinomainen ja voimakas ammuttavuus sekä käännettävyys. Siiman taipuu mitä erilaisimpiin heittotilanteisiin.
SRO:n Vector siimoissa on integroitu 65 jalan juoksusiima, mikä mahdollistaa saumattoman siiman vapautumisen ja sisään vedon. Vector siima soveltuu kaikille heittotyyleille ja useimmille kalastustarpeille. Erinomainen spey-siima niin aloittelijalle kuin lajin mestarille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti